CyberEdge forsikring

I dag er næsten hver eneste virksomhed afhængig af sine data. Vores CyberEdge produkt er målrettet de fleste brancher og organisationer, med undtagelse af finansielle institutioner.

En ”cyber” skade kan skabe en uoverskuelig dominoeffekt for en virksomhed.
Datalækage og datatab kan føre til bøde og PR-mareridt. Et angreb kan tilmed lukke jeres servere, hvilket beskadiger både troværdighed og økonomien. Derfor har vi valgt en samarbejdspartner og et produkt, der tilbyder både forsikringsdækning og it-specialistrådgivning.

Vores samarbejdspartner svarer 24/7 via et ”CyberEdge Response Team”.
Teamet kontakter med det samme it-eksperter og advokat med henblik på at yde rådgivning i tilfælde af krise.

Vores produkt dækker endvidere visse bøder og undersøgelser, som man kan blive pålagt af datamyndigheder, ligesom der dækkes omkostninger til genoprettelse af virksomhedens og enkeltpersoners omdømme, coaching og kommunikations-omkostninger ved databrud.

Omkostninger til gendannelse, indsamling og oprettelse af data efter databrud eller datalækage og også meddækket.

Produktet er med andre ord designet til at sikre jeres virksomhed mod forskellige cyber risici, der ikke dækkes af almindelige ansvarsforsikringer – opsummeret;

  • Dataansvar – Dækker økonomiske konsekvenser ved tab eller fejlbehandling af kunde- eller medarbejderdata.
  • Krisestyring – Dækker Adgang til cyber-specialister og it-eksperter, og dækker PR-omkostninger forbundet med at reducere skaden på dit omdømme. Omfatter desuden teknisk analyse efter databrud, samt assistance til gendannelse.
  • Administrative forpligtelser – Dækker potentielle omkostninger ved datatilsynets undersøgelse, samt forsikringsbare bøder pålagt efter et databrud.
  • Elektroniske data – Dækker udgifter til at gendanne og indsamle data efter lækage eller brud.

Viking Forsikring har ikke valgt det billigste produkt på markedet, da vi ikke mener det er det rigtige valg for danske virksomheder. Der er som altid klart sammenhæng mellem pris og dækning, og vi har valgt en global partner med 15 års erfaring indenfor cyber risici.
Vi levere i samarbejde med AIG et CyberEdge produkt der både indeholder forsikringsdækning og risikostyringsværktøjer samt løbende adgang til den nyeste viden og erfaring fra vores AIG´s egne og samarbejdende cyber-eksperter. Denne viden og erfaring er vigtig for vores jeres vurdering af egen risiko for databrud, computer-hackning, medarbejderfejl og meget mere.
I Danmark samarbejder AIG med KPMG og Bech-Bruun i skades situationer.
KPMG’s globale cyber-team supportere med tekniske eksperter, erfarne sagsbehandlere og kriminalteknikere
Den juridiske rådgivning sker i samarbejde Bech-Bruun et af de førende advokatfirmaer indenfor cyber og persondata i Danmark.