Sundhedsforsikring

Virksomheder bliver stadig mere afhængig af sine medarbejdere, og en medarbejder i trivsel er således virksomhedens stærkeste aktiv.

Derfor er et fokus på sundhed i virksomheden helt naturligt. Både forebyggende, for at imødegå helbredsproblemer, og skulle behovet for behandling opstå, hurtigt af få medarbejderen tilbage i sin komfortzone.

Vores partner har udviklet en bred palette af tiltag indenfor forebyggelse, der giver virksomheden muligheden for at være proaktiv på sundhedsområdet.

Hvis behovet for behandling opstår, hjælper de dine medarbejdere trygt, sikkert og hurtigt igennem sundhedssystemet til den rigtige behandling, uanset hvad helbredsproblemet er.

De hjælper også med helbredsproblemer, som normalt ikke er dækket af en sundhedsforsikring. De har et indgående kendskab til offentlige og private behandlingsmuligheder og forstår at navigere i dem. Deres  sygeplejersker og læger tager medarbejderen i hånden hele vejen. De er tovholdere fra første opringning, til behandlingen er færdig.

Der indsamles systematisk data, som vi gerne deler med dig. Så vi sammen kan flytte din virksomhed i en sundere retning. Samtidig gør vi det nemt og smidigt for dig at håndtere dine medarbejderes sundhedsforsikringer. Så du kan koncentrere dig om din forretning og det, du er god til.

Vi har et tilbud som gør at kompetent rådgivning, personlig service og god behandling godt kan gå hånd i hånd med en god pris.